Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Місяць: Лютий 2022

Офіційно звертаємось до власників АЗС, суб’єктів господарювання у сфері продажу громадського харчування та послуг

У зв’язку з численними зверненнями громадян щодо масових випадків відмов торгівельних закладів, а також автозаправних станцій у проведенні розрахунків із застосуванням банківських карток, Голова НБУ відзвітував та підтвердив, що система електронних платежів України працює та працюватиме абсолютно стабільно та надійно

Читати далі

Аптечка: що важливо взяти з собою у сховище

Вумовах воєнного стану важливо мати перевірене зручне сховище, де треба перебувати в оголошений період. Окрім теплих речей та продуктів, необхідно взяти з собою аптечку для побутових потреб. Складіть її в спеціальну сумку або косметичку, інформує ДУ «Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ».

Читати далі

ДО УВАГИ! ТЕРМІНОВО!

З метою ведення обліку переселенців на території Кутської селищної територіальної громади, жителям в яких проживають такі особи необхідно терміново подати інформацію в Кутську селищну раду/ старостати.
Необхідні документи: паспорт громадянина України та/або документ, що посвідчує особу.

Читати далі

Вручено 36 продуктових наборівлюдям похилого віку, які потребують сторонньої допомоги

25 лютого в Кутській селищній територіальній громаді Благодійним фондом “Карітас” Коломия за підтримки БФ “Starenki ” напрямку “Домашня опіка” вручено 36 продуктових наборів людям похилого віку, які потребують сторонньої допомоги.

Читати далі

ВАЖЛИВО!

З метою забезпечення правопорядку, безпеки цивільного населення, особам , які тимчасово перебувають на території Кутської селищної територіальної громади необхідно з’явитися в Кутську селищну раду з паспортом та /або документом, що посвідчує особу для обліку їх на території Кутської громади!

Читати далі

В Івано-Франківській області вводиться комендантська година

На всій території Івано-Франківської області вводиться комендантська година з 22:00 вечора до 8:00 ранку. Про це повідомила голова обласної державної адміністрації – начальник Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

Читати далі