Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Місяць: Липень 2022

Вітання Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА з Днем Української Державності та днем хрещення України-Русі.

Вітання Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА з Днем Української Державності та днем хрещення України-Русі.

Читати далі

З метою вивчення найбільш актуальних питань, що виникають у внутрішньо переміщених осіб, 26 липня 2022 року в Кутській селищній громаді працювала “мобільна бригада”

З метою вивчення найбільш актуальних питань, що виникають у внутрішньо переміщених осіб, 26 липня 2022 року в Кутській селищній громаді працювала “мобільна бригада”, утворена за дорученням голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації Світлани Онищук.

Читати далі

Залишатися на зв’язку: добірка актуальних держпослуг на Гіді

Від 24 лютого фраза «Як ти?» набула особливий сенс. Вона скрізь: у щоденних повідомленнях у месенджерах, у 5-хвилинних дзвінках, щоб почути рідний голос та заспокоїтися, у дописах усіх небайдужих… Прикладів наводити можна ще багато, однак вони будуть про одне: про те, як слова стали мовою любові для всіх українців.

Читати далі

Будуємо ще одне помешкання любові та добра

Закінчуємо робочий тиждень чудовими новинами. У рамках проєкту «Гідна невідкладна допомога вимушеним переселенцям у західній частині України» за підтримки Українського гуманітарного фонду та проєкту #Emergency_appeal Карітас Коломия починає роботу над ще одним шелтером для вимушено переселених осіб.

Читати далі

Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня Української Держвності

28 липня Україна щорічно відзначає День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року № 423 з метою утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення, яке корінням сягає часів заснування міста Києва та розквітло за князювання Володимира Великого.

Читати далі

ДО УВАГИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ, ЯКІ ПРОЖИВАЮТЬ НА ТЕРИТОРІЇ КУТСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Завтра, 26 липня о 13.30 годині у Будинку культури селища Кути спеціалісти Івано-Франківської обласної державної адміністрації надаватимуть безоплатну правову допомогу.

Читати далі

УВАГА! Доводимо до відома жителів села Старі Кути, що 25 липня 2022 року буде припинено подачу природного газу.

Косівською дільницею Снятинського відділення АТ «Івано-Франківськгаз» 25 липня 2022 року по вулиці Косівській у селі Старі Кути проводитимуться планові роботи по заміні розподільчого газопроводу.

Читати далі

«Довідник безбар’єрності» під час війни відповідає на актуальні питання для сімей з дітьми, людей з інвалідністю, людей старшого віку

«Довідник безбар’єрності» під час війни відповідає на актуальні питання для сімей з дітьми, людей з інвалідністю, людей старшого віку

19 липня в Косівському районі відбувся благодійний захід із забору крові серед працівників РВА

19 липня в Косівському районі відбувся благодійний захід із забору крові серед працівників РВА, підприємств, установ, організацій та мешканців району.
До донорства також долучилися працівники Кутської селищної ради, КНП “Кутська міська лікарня” та мешканці Кутської громади.

Читати далі