Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

24 – 26 червня 2022 року вперше на парафії Преображення Господнього в с. Старі Кути відбувся християнський молодіжний табір, веселі канікули з Богом.

24 – 26 червня 2022 року вперше на парафії Преображення Господнього в с. Старі Кути відбувся християнський молодіжний табір, веселі канікули з Богом. Під час перебування в таборі діти мали змогу ближче подружитись з Ісусом, адже тема Табору була: «Ісус – наш друг».

В таборі взяли участь 53 дитини, віком від 4 до 15 років. Діти мали змогу провести час активно, весело та з користю. Кожен день табору був наповнений бадьорими руханками, веселими бансами, активними іграми та катехизацією, яку проводив брат Олег Корпанюк.

Ще в програмі був незабутній похід до Добровільної пожежної частини селища Кути. Під час зустрічі діти мали змогу ознайомитись із правилами пожежної безпеки, дізнатись більше про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж, та про транспорт пожежного призначення від пана Володимира і добровольця Андрія.

Діти відчули себе справжніми вогнеборцями, примірявши пожежні шоломи та спецодяг. Дякую Володимиру Палійчуку, Володимиру Маркевичу та Івану Березюку за живу презентацію, а також, за те що дали змогу дітям відчути себе у якості рятувальників.

Живе спілкування з рятувальниками викликало у кожної дитини великий емоційний підйом і яскраві враження. Третій день табору розпочався з Божественної Літургії, після якої учасники представляли свої команди, та всі разом запускали кульки в небо.

Опісля, діти мали духовно- відпочинкову програму та пікнік! Дякуємо адміністратору парафії о. Юрію Корпанюку, організаторам, дітям, батькам і всім хто долучився до спільного продеведення цього незабутнього християнського табору!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *