Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

26 січня відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Кутської селищної ради.

26 січня відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Кутської селищної ради.

Комісія працює для результативного вирішення проблем виховання та всебічного розвитку дітей громади, забезпечення інтересів кожної дитини, захисту її прав та свобод.

На комісії було розглянуто ряд питань, які попередньо детально опрацювали фахівці служби у справах дітей та відділу соціального захисту, з основних: – про доцільність/недоцільність позбавлення батьківських прав матері;

– про доцільність/недоцільність позбавлення батьківських прав батьків щодо їхніх дітей;

– про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів;

– про закріплення права користування житлом за дитиною позбавленою батьківського піклування батьків та призначення опікуна над майном дитини. Членам родин, які запрошені на комісію, були надані необхідні консультації, окремим – висловлено попередження про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.

У ході засідання вислухано заявників та членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлювали власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень. Комісією в повній мірі з’ясовано факти і обставини по даних питаннях, прийняті конструктивні рішення в інтересах дітей та взяті під контроль до їх повного виконання.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *