Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

З пам’яттю у серці: у Косові молитовно вшанували загиблих воїнів

З пам’яттю у серці: у Косові молитовно вшанували загиблих воїнів

Сьогодні, 26 січня 2024 року, біля Меморіалу Героїв Косівщини у центральній частині районного центру відбулась поминальна панахида за загиблими воїнами краю, які поклали своє життя за волю та незалежність України.

Віддати шану полеглим Захисникам та Захисницям України на майдані Незалежності міста Косова зібралися сім’ї загиблих, їхні побратими, військовослужбовці, представники влади, небайдужі містяни.

Поминальне моління очолили декан Косівський ПЦУ Іван Близнюк та декан Косівський УГКЦ Роман Іванюлик. У співслужінні духовенства району отці звершили поминальну панахиду за відданими синами та дочками України, які полягли смертю Героя у російсько-українській війні.

Кількість загиблих військовослужбовців родом з Косівського району сягає сотні… Сотня згорьованих родин, зболілі серцем батьки, діти, яким так рано судилося осиротіти…

Війна невблаганна: руйнівною хвилею безжально забирає тих, яким ще жити, творити, народжувати та працювати для розквіту і зростання рідної держави, для її становлення як могутньої країни вільних людей. Та правда на нашій стороні! З нами Бог! Перемога буде за нами!

Нехай невпинно горить вогонь запалених свічок в знак шани за подвиг наших земляків – у наших серцях, у наших душах, у нашій пам’яті…

Герої не вмирають!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *