Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Минає річниця смерті відважного воїна, Героя – Дмитра ЛАЗОРИКА

Минає річниця смерті відважного воїна, Героя – Дмитра ЛАЗОРИКА

У війни немає розмежування за статтю, віком чи званням. Вона завжди забирає найкращих. Сьогодні, 12 квітня, минає річниця смерті відважного Захисника, Героя Дмитра Петровича ЛАЗОРИКА.

Дмитро народився 12 вересня 1971 року в селі Старі Кути. Навчався у Старокутській ЗОШ І – ІІ ступенів та Кутській ЗОШ І – ІІІ ступенів. Спеціальність «сільськогосподарське будівництво» здобував у Полтавському інженерно-будівельному інституті. Працював слюсарем в АТ Івано-Франківськгаз (Кутська дільниця) та на інших роботах.

Військовий Дмитро ЛАЗОРИК в 2015-2016 роках був учасником АТО/ООС. З перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну пішов добровольцем захищати рідну землю вдруге, бо розумів, що має досвід і треба захистити дружину, мати, доньку, рідних, кожного з нас. Служив військовослужбовець у 10 – тій окремій гірсько-штурмовій бригаді «Едельвейс» командиром взводу.

Після важкого поранення в ногу, отриманого 01.06.2022 поблизу населеного пункту Сєвєродонецьк Луганської області продовжив службу у Косівському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки, оскільки за станом здоров’я не міг залишатися на передовій. Дмитро переніс чотири операції. Останню робили у Києві в ДУ “Інститут травматології та ортопедії національної академії медичних наук України», яка пройшла успішно. Однак пізніше у Дмитра погіршилося здоров’я і він помер.

Дмитро Петрович ЛАЗОРИК був прикладом мужності, хоробрості, самовідданості, як для молодого покоління, так і для старших товаришів.

Схиляємо голови перед пам’яттю Захисника.
Спочивай з миром, Воїне.

Світла та вічна пам’ять Герою!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *