Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Минає рік з дня загибелі захисника зі Слобідки

Минає рік з дня загибелі захисника зі Слобідки

Сьогодні, 17 липня, минає рік, як під час виконання військового обов’язку, вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину поблизу населеного пункту Невське Луганської області загинув ДИВОНЯК Степан Степанович, житель села Слобідка.

Дивоняк Степан Степанович народився 02 квітня 1980 року у селі Слобідка. Навчався у Кобаківській ЗОШ. Опісля проходив строкову військову службу. Працював на різних роботах, в тому числі й за кордоном. Захищав рідну Землю Степан з початку повномасштабного вторгнення росії на територію України з 03 березня 2022 року. Був головним сержантом 1 стрілецького взводу, 3 стрілецької роти, 7 окремого стрілецького батальйону в/ч А7091. Поклав своє життя Герой 17 липня 2023 року на схід від населеного пункту Невське Луганської.

Страшна війна забрала батька у сина Станіслава, овдовіла дружина Надія. Степан прагнув жити, працювати, любити під незалежним, мирним небом України.
Герой самовіддано став на захист нашої землі та до останнього безстрашно боровся із російськими окупантами.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого Воїна. У скорботі та молитві вшановуємо пам’ять вірного сина України. Жодними словами не вгамувати пекучий біль втрати та не загоїти рани в душі, але світлий спомин про земляка залишиться в наших серцях.

Вічна пам’ять, доземний уклін та щира подяка Герою.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *