Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Сьогодні річниця загибелі Захисника України – МАРОТЧАКА Дмитра Васильовича

Сьогодні річниця загибелі Захисника України – МАРОТЧАКА Дмитра Васильовича

Війна триває другий рік. Кожен новий місяць нагадує нам, що минають перші роковини світлої пам’яті наших Героїв. 28 вересня 2022 року внаслідок мінометного обстрілу біля населеного пункту Спірне Донецької області, вірний військовій присязі, виявивши стійкість і мужність загинув Захисник України із нашої громади Дмитро Васильович МАРОТЧАК. Боєць служив у складі 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс». Солдат – розвідник.

Народився Дмитро 25 березня 1996 року в селі Старі Кути. Навчався у Кутській ЗОШ І – ІІІ ступенів. Ніс військову службу в Збройних Силах України в Національній Гвардії України. Працював на різних роботах, у тому числі й за кордоном.

01 березня 2022 року був призваний до Збройних Сил України захищати державний суверенітет і територіальну цілісність України.
У Дмитра залишилися син, мати, брат.

Висловлюємо щирі співчуття родині полеглого Героя. Сумуємо… Низько схиляємо голови у скорботі…

Дмитро був справжнім патріотом, мав велике українське серце, йому боліла доля України і тому він не міг дозволити окупанту топтати нашу землю. Життя людини є безцінним, душа – безсмертна, а пам’ять про Героя – ВІЧНА.

Пам’ятаймо про це сьогодні, завтра, завжди…

Вічна пам’ять і вічна слава Герою!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *