Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Сьогодні вшановуємо ветеранів – наших співвітчизників, котрим у мирний час довелось брати участь у бойових діях далеко від рідної землі.

Сьогодні вшановуємо ветеранів – наших співвітчизників, котрим у мирний час довелось брати участь у бойових діях далеко від рідної землі.

АФГАНІСТАН… Він ще довго буде болючим відлунням наших сердець. Поки живі ветерани-учасники тієї страшної війни, поки житимуть матері, сини яких уже ніколи не переступлять поріг рідного дому, поки не вернеться з полону останній наш солдат, поки живе пам’ять…

Ця війна стала надзвичайно важким випробуванням і трагедією для сотень тисяч людей. І це не тільки для тих, хто безпосередньо знаходився на Афганській землі, але й тих, хто чекав вдома повернення своїх рідних.

Війна тривала майже 10 років і вимагала великих матеріальних та людських жертв. Під час неї тисячі наших співвітчизників загинули у боях або пропали безвісти. Нікого з нас не можуть залишити байдужими той факт, що кожний четвертий із військовослужбовців, які брали участь у бойових діях в Афганістані – наші співвітчизники, жителі нашої громади і кожний четвертий із тих, хто не повернувся з Афганістану – також наш співвітчизник. За даними офіційних джерел Україні війна обійшлася у більш ніж чотири тисячі загиблих.

Ми вдячні за мужність і патріотизм Героїв, вірність яких військовій присязі заслуговують на глибоку повагу. Сьогодні ми схиляємо голови перед солдатами, які не повернулися живими на рідну землю. Пам’ять про кожного полеглого є для нас святою.

Зичимо всім незламної волі, надійного родинного тилу, міцного здоров’я, щастя і добробуту, звершення всіх мрій і побажань.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *