Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

В Кутському Будинку культури відбувся урочистий захід до 33-ї річниці Незалежності України «Талановиті діти громади»

В Кутському Будинку культури відбувся урочистий захід до 33-ї річниці Незалежності України «Талановиті діти громади»

Сьогодні майже кожну родину так чи інакше опалило полум’я військових дій. На наших очах твориться історія – історія справжніх Героїв, яким ми присвятили цей захід – Героям нашого часу. Ці люди, пішли захищати нашу Батьківщину – це справжні хоробрі серця. Вони, як один, без жодних вагань піднялися на захист кожного з нас, на захист України. «Велична і свята, моя ти Україно, Лише тобі карать нас і судить Нам берегти тебе, Соборну і єдину, І нам твою історію творить» – саме такими рядками Ліни Костенко сьогодні розпочали пісенний захід до Дня Незалежності України «Талановиті діти громади».

Гордо і переможно лунав Державний Гімн України. Молилися за полеглих Захисників разом з отцем Михайлом БУДЗАНОМ. Захід відвідали Кутський селищний голова Дмитро ПАВЛЮК, представники місцевої влади, жителі та гості громади.

У своєму виступі Дмитро ПАВЛЮК привітав присутніх зі святом та закликав усіх до єдності задля Перемоги України над російським агресором. Свою творчість, пронизану патріотизмом, вірою в Перемогу, вдячністю нашим Захисникам і болем за Героями, які віддали життя у боротьбі за нашу країну, дарували присутнім: Народний аматорський ансамбль бандуристів «Сонячна струна», вихованці Школи мистецтв (директорка Людмила МИРОНЮК) Ауріка ДАРІЙЧУК, вокальні ансамблі «Веселкові акорди» та «Вишиваночка» (художній керівник Лариса ЧУПРИНЧУК), викладачки Іванна ЛУКАНЮК та Людмила КОВАЛЮК, танцювальний колектив «2Step» (керівник Христина БОНДАРЄВА), Романа ПОДОЛЯК учениця Тюдівського ліцею, вірші декламувала Уляна ДЖИГА (з початком війни дівчинка з родиною переїхала до нас із міста Нікополь), Мілана ШКВАРУК (до початку повномасштабного вторгнення юначка зі своїми батьками мешкала в Харкові).

Художнє оформлення залу від Художньої школи мистецтв імені Івана Брошкевича (директорка Марія МИХАЙЛИШИН).
Провели захід Світлана ЛАЗОВАН та Сергій ПОДОЛЯК.

Слава Україні!

Слава нашим Захисникам!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *