Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Звернення Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА до Дня Гідності та Свободи

Звернення Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА до Дня Гідності та Свободи

Шановна Кутська громадо! Цей день – особлива дата в історії України. 10 років тому, 21 листопада 2013 року, українці вийшли на Майдан Незалежності, щоб відстояти свою гідність та свободу. Цей протест став початком Революції Гідності, яка змінила хід історії України, довела, що українці були і залишаються великою європейською нацією, бо споконвіку мислять і творять по-європейськи, мають гідність та готові у будь-який час її захищати, як і власну свободу.

Тож у цей День вшановуємо усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Ми заплатили й продовжуємо платити за свободу велику ціну. І тому ніколи не забудемо всіх, хто віддав за Україну своє життя. Ніколи не пробачимо всім, хто позбавив їх життя і хотів позбавити нас волі.

Висловлюю повагу та вдячність всім захисникам української державності, всім воїнам, які боронять нашу землю від російського агресора. Нині ми повинні об’єднувати свої зусилля на благо країни та побудови європейської незалежної та заможної держави.

Вітаю вас, шановні жителі, бажаю здоров’я, наснаги, добробуту, родинної злагоди, мирного неба і нехай ніколи не згасає віра в щасливе майбутнє нашої держави.

З повагою селищний голова Дмитро ПАВЛЮК

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *