Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ДЕСЯТА СЕСІЯ КУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ: 75 ПРОЄКТІВ – 75 ПРИЙНЯТИХ РІШЕНЬ

ДЕСЯТА СЕСІЯ КУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ: 75 ПРОЄКТІВ – 75 ПРИЙНЯТИХ РІШЕНЬ

Сьогодні, 26 серпня, відбулася десята сесія Кутської селищної ради VIII демократичного скликання. Головував на ній Дмитро Павлюк – селищний голова, який на початку засідання привітав депутатів та всіх присутніх із 30-ю річницею Незалежності України та подякував представникам депутатського корпусу і працівникам апарату Кутської селищної ради за плідну співпрацю.

Під час засідання депутати розглянули 75 проєктів рішень, внесених до порядку денного, зокрема 54-и – земельного характеру, з урахуванням проєкту рішення про оновлення нормативної грошової оцінки земель.

З усіх – прийняті відповідні рішення. З проєктами, що стали рішеннями, можна ознайомитися, перейшовши на офіційний сайт Кутської селищної ради (підрозділ «проєкти рішень сесій», комірка «проєкти рішень 10 сесії від 26.08.2021») за таким посиланням: https://kuty-rada.gov.ua/documents/proyekti-rishen-sesij… .

Голосували у цей день депутати Кутської селищної ради також за проєкти рішень, які стосувалися фінансових питань, питань освіти, культури, молодіжної політики, комунального майна тощо.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *