Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

В Україні день пам’яті! День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Шановна громадо! Українці!

В Україні день пам’яті! День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Ми згадуємо та вшановуємо живих ліквідаторів цієї жахливої техногенної катастрофи та молимося за полеглих у боротьбі з “мирним” атомом.

У далекому вже 1986 році Україна втратила частину своєї території, яка внаслідок Чорнобильської катастрофи стала непридатною для проживання, а також тисячі людських життів, яких вбив і вбиває досі ніби “мирний” атом. Це жахлива трагедія 20 століття.

Сьогодні ми переживаємо найбільшу трагедію 21 століття – повномасштабне російське вторгнення. І знову, так як у 1986, але вже відкрито кремлівський режим вбиває десятки тисяч українців, робить безлюдними сотні тисяч квадратних метрів української землі. Коли «мирний» атом виявився «на волі», на боротьбу з невидимим ворогом звідусіль їхали героїчні люди.

Так і в нинішній війні українські воїни – Герої зупинять московських окупантів, врятують Україну та світ від катастрофи. Шановні учасники ліквідації аварії на ЧАЕС та постраждалі внаслідок неї, у ті віддалені часи ви продемонстрували – і продовжуєте демонструвати нині – неймовірну силу і дух, чим заслужили шанобливе ставлення до себе.

Дякую вам за вчинок-подвиг задля всього живого на землі та хочу побажати здоров’я, миру, добра, злагоди, віри у краще. Перемоги нам! Схиляємо голови перед пам’яттю загиблих у цій боротьбі.

Слава героям-чорнобильцям!

З повагою селищний голова Дмитро Павлюк

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *