Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

З НАГОДИ ДНЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ та СПОРТУ УКРАЇНИ у КУТСЬКІЙ ТГ ВІДБУЛОСЯ БЕЗЛІЧ ЗАХОДІВ і ЗМАГАНЬ!

З НАГОДИ ДНЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ та СПОРТУ УКРАЇНИ у КУТСЬКІЙ ТГ ВІДБУЛОСЯ БЕЗЛІЧ ЗАХОДІВ і ЗМАГАНЬ!

Упродовж цього тижня у загальноосвітніх та спортивних закладах нашої громади тривали заходи з нагоди Дня фізичної культури і спорту України, який щорічно відзначається у другу суботу вересня. Більшість основних змагань відбувалися сьогодні, 10 вересня, у переддень свята.

Тематика різноманітна – від виставок книг про спорт, вікторин, естафет до товариських матчевих зустрічей, спортивних змагань і турнірів із волейболу, боксу, вільної боротьби, мініфутболу, настільного тенісу, тощо. Задіяні фахівці, спортивні майданчики та спортивні зали усіх населених пунктів громади.

Сьогодні відбувалося таке.

У Старих Кутах пройшов турнір із мініфутболу, в якому взяли участь представники 5 населених пунктів. Водночас його проведення присвятили світлій пам’яті Михайла Савчука, вчителя фізичної культури Старокутського ліцею.

Поміж учнів 10-11 класів переможець – команда Старих Кутів, яка обіграла Старий Косів – 3:2. Серед учнів 8-9 класів перше місце вибороли теж старокутчани, які з рахунком 5:0 обіграли Старий Косів. Третю позицію посів Тюдів. З-поміж 6-7 класів знову основний приз дістався Старим Кутам: основний час із Хімчином – 2:2, за пенальті – 1:0. Треті – тюдівчани. Відповідав за проведення турніру – Василь Вальчик.

У Кутах, у СК «Авангард», відбулися змагання з вільної боротьби. Відповідальні за проведення змагань – Руслан Данко та Володимир Острук. У приміщенні Кутського ліцею (вул. Косівська) юні любителі боксу демонстрували свою майстерність у показових спарингах. Відповідали за проведення спарингів – Дмитро Луцький та Сергій Цикаляк.

Також у цей день двоє боксерів із Кутської ТГ представили Івано-Франківщину у міжнародному боксерському турнірі у Чернівцях. Степ-аеробіка – динамічний різновид аеробіки, що сприяє зміцненню імунітету, покращенню психологічного та фізичного здоров’я, дарує позитивний настрій. Підходить і для початківців, і для спортсменів зі стажем. У спорткомплексі «Авангард» знайомили зі степ-аеробікою зблизька під скеруванням Олени иа Христини Павлюк.

Заняттю фізкультурою та розвитку спорту на теренах громади сприяють безпосередньо селищний голова Дмитро Павлюк, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту селищної ради Володимир Подоляк, старости населених пунктів, тренери та спортсмени, вчителі фізичної культури та волонтери від спорту.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *