Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Місяць: Червень 2021

Фінансові результати діяльності підприємств міст та районів області у 2020 році (попередні дані)

Діяльність підприємств – суб’єктів підприємницької діяльності області у 2020р., за попередніми даними, характеризувалася негативним фінансовим результатом до оподаткування – сума збитку склала 1726,3 млн.грн (у 2019р. – 1881,4 млн.грн прибутку).

Читати далі

У ТЮДОВІ ВШАНУВАЛИ ГЕРОЯ УКРАЇНИ – РОМАНА ШУХЕВИЧА

Саме сьогодні, 30 червня, 114 років тому, народився Роман Шухевич – головнокомандувач Української Повстанської Армії та другий Провідник ОУН. З цієї нагоди у Тюдові присутні, які зібралися біля погруддя Героєві України, вшанували пам’ять про нього, його звитяжний і трагічний шлях-долю.

Читати далі

Про загрозу пошкодження овочевих культур білокрилкою

Спека та підвищена вологість повітря формують сприятливі умови для розвитку білокрилки та її шкодочинності. Це сприяє  масовому розмноженню шкідника, існує загроза подальшого поширення фітофага.

Читати далі

ОГОЛОШЕННЯ ДЛЯ ПАСІЧНИКІВ ПРО ОБРОБІТОК ПОЛІВ ЗАСОБАМИ ЗАХИСТУ РОСЛИН

Повідомляємо власників пасік, що ФГ «Максимові Карпати», в рамках обробітку соєвих полів засобами захисту рослин, будуть застосовані гербіциди на площах сіл Старих Кутів і Слобідки та селища Кутів: 14 га (р-н вул. Снятинської – початку Слобідки); 2,7 га (Слобідка, р. Черемоша); 10 га (Кути, р-н «кар’єру» – речового ринку); 4,7 га (Кути, р-н речового ринку).

Читати далі

ДМИТРО ПАВЛЮК ПРИВІТАВ ЛАВРЕАТКУ МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ

Ксенія – старокутчанка, шестикласниця, водночас, лише другий рік, здобуває музосвіту у Кутській школі мистецтв. Буквально вчора Ксенія Семенчук повернулася з Болгарії. Повернулася з блискучою перемогою у Міжнародному фестивальному конкурсі «Славянски Вєнєц». Підтвердження цьому – диплом лавреатки I ступеня. У Кутській селищній раді юну співачку та її викладачку Ларису Чупринчук-Сахно з незаперечним успіхом привітав селищний голова Дмитро Павлюк, побажавши подальших сходжень на музичні олімпи.

Читати далі

ФК «СОКІЛЬСЬКЕ» з ТЮДОВА – ВОЛОДАР БРОНЗОВИХ МЕДАЛЕЙ ЧЕМПІОНАТУ ОБЛАСТІ

Напередодні Дня молоді відбулося урочисте нагородження футбольного клубу «Сокільське» (Тюдів) за зайняте третє місце у чемпіонаті Івано-Франківської області з футболу (1 ліга) сезону 2020-2021. Почесну місію здійснили Петро Клим – перший заступник голови Асоціації футболу Івано-Франківщини та Василь Сікора – її виконавчий директор.

25 нагород – саме стільки тюдівських футболістів, представників тренерського штабу та керівників клубу «забронзовіли» у минулі вихідні.
Індивідуальні визнання, а разом із ними й відзнаки, отримали Володимир Подоляк як кращий тренер в області та Іван Додяк – медаль «За заслуги», яка вручається за вагомий внесок у розвиток футболу Івано-Франківщини..

Читати далі

ВИЗНАЧЕНІ ПЕРЕМОЖЦІ ПЛЯЖНОВОЛЕЙБОЛЬНОГО ТУРНІРУ

Учора, 28 червня, на спортмайданчику СК «Авангард» відбувся турнір із пляжного волейболу, присвячений Дню молоді та Дню Конституції України. Для участі у змаганнях заявилися 6 жіночих команд. Більшість поєдинків пройшли у цікавій та напруженій боротьбі. Про це свідчить і те, що матчі за перше та третє місця завершилися з рахунком 2:1. Команда Снятин-1 переграла своїх землячок Снятин-2, а змішаний волейбольний дует Кобаки/Старі Кути здолав опір кутчанок. Кращою гравчинею турніру визнана Іванна Верстюк (Снятин), а завше молодою волейболісткою – Леся Кирилюк (Кути). Кубки, медалі, грамоти, інші цінні призи знайшли своїх героїнь та їхніх наставників.

Читати далі

З 1 липня Держпраці у взаємодії з ДПС розпочне інспектування з питань виявлення незадекларованих працівників

Під час формування Національного плану спільних дій щодо зниження рівня незадекларованої праці на 2021 рік було узгоджено механізм спільної роботи ряду державних органів, у тому числі Держпраці та ДПС, щодо реалізації спільних заходів, спрямованих на стимулювання роботодавців та працівників до переходу від неформальних до задекларованих трудових відносин.

Читати далі