Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Місяць: Липень 2021

ЗУСТРІЧ із КАНДИДАТАМИ до МОЛОДІЖНОЇ РАДИ

Сьогодні, 30 липня, відбулася зустріч із кандидатами до МОЛОДІЖНОЇ РАДИ, утвореної при виконавчому комітеті Кутської селищної ради. Селищний голова Дмитро Павлюк та секретар селищної ради Сергій Колотило привітали претендентів, зазначивши, що молодіжна рада створена насамперед для залучення молоді до місцевого самоврядування та започаткування системи молодіжного самоврядування в нашій громаді з подальшою активною участю у вирішенні актуальних питань її життєдіяльності.

Читати далі

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

Триває проведення вакцинальної кампанії. У місті Косові працює ЦЕНТР масової вакцинації населення. Також, нагадуємо, функціонують ПУНКТИ щеплення проти COVID-19 у селищі Кутах та селі Тюдові. Усі, хто бажає вакцинуватися, звертайтеся за довідковою інформацією до Вашого сімейного лікаря та за вказаними телефонними номерами/адресами.

Читати далі

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ДЯКУЄ УСІМ ЗА ПОРЯТУНОК ХЛОПЧИКА

У Старих Кутах сьогодні хвилювалися майже всі. Пропав неповнолітній хлопчик, мешканець присілку Пеньківка, що у Старих Кутах: пішов із дому і не повертався. Пошуки рідних, сусідів, усіх небайдужих людей, які обійшли вздовж та впоперек навколишній ліс та решту місць, результату не давали. Ускладнювало ситуацію те, що підліток із захворюванням на цукровий діабет, а тому йому необхідно своєчасно робити уколи.

Читати далі

ДЕВ’ЯТА СЕСІЯ

Сьогодні, 29 липня, відбулася чергова дев’ята сесія Кутської селищної ради VIII демократичного скликання. Розпочав пленарне засідання селищний голова Дмитро Павлюк, але через екстрене відлучення керівника громади продовжив ведення сесії секретар ради Сергій Колотило.

Читати далі

ЯРОСЛАВ БРИНСЬКИЙ ВІДВІДАВ ЯСІНЮ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ

Учора, 27 липня, керуючий справами виконкому Кутської селищної ради Ярослав Бринський відвідав Ясінянську територіальну громаду, де взяв участь в установчому засіданні робочої групи з реалізації проєкту «Гуцул Етнос» («Hutsul Ethnos»). Загалом делегати одразу від 13 територіальних громад зустрілись у Ясіні Закарпатської області, щоб продовжити роботу над договором про співробітництво територіальних громад Гуцульщини (Закарпатської, Івано-Франківської, Чернівецької областей) у формі реалізації спільних проєктів.

Читати далі

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: ЗАТВЕРДЖЕНИЙ ЗВІТ ПРО ВИКОНАННЯ БЮДЖЕТУ ГРОМАДИ

Сьогодні, 28 липня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради під керівництвом селищного голови Дмитра Павлюка. На початку засідання члени виконкому затвердили звіт про виконання бюджету Кутської селищної територіальної громади за I півріччя 2021 року. З урахуванням міжбюджетних трансфертів, дохідна частина склала понад 57,1 млн. грн. (власні надходження – понад 11,9 млн. грн.), видаткова – майже 54,8 млн. гривень.

Читати далі

28 липня – День Хрещення Київської Русі-України

Вітаю усіх зі знаковою подією в історії України – благословенним святом, яке ми відзначаємо у День Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого. Хрещення Київської Русі князем Володимиром понад десять століть тому у Києві на Дніпрі поклало початок утвердженню на наших землях істинної духовності та державності. Це свято з року у рік несе нам духовну радість та єднання, сповнює нас повагою до вічних цінностей. У цей урочистий день бажаю всім, особливо іменинникам – Володимирам, міцного здоров’я, щедрої Божої благодаті, добра, злагоди, достатку та любові.

Читати далі

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

Триває проведення вакцинальної кампанії. У місті Косові щоденно, від 10:00 до 16:00 год., працює ЦЕНТР масової вакцинації населення. Розташований він у міському будинку культури (вул. Грушевського). Тел. для довідок: 0(95)177-87-15. Також, нагадуємо, функціонують ПУНКТИ щеплення проти COVID-19 у селищі Кутах та селі Тюдові. Усі, хто бажає вакцинуватися, звертайтеся за довідковою інформацією за вказаними телефонними номерами/адресами.

Читати далі

ПОДІЛЯЄМО БІЛЬ ТА ГОРЕ РІДНИХ!

Кутська селищна рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі слова співчуття та підтримки БЕРНЮЗІ ВАСИЛЮ ДМИТРОВИЧУ, заступнику директора КНП «Кутська міська лікарня», депутату селищної ради, голові постійної комісії з гуманітарних питань, із приводу смерті батька.

Читати далі

ПЕРЕМОЖЦІ ТА ПРИЗЕРИ ЧОЛОВІЧОГО ВОЛЕЙБОЛЬНОГО ТУРНІРУ З’ЯСОВАНІ

Учора, 25 липня, на спортмайданчику СК «Авангард» селища Кутів завершився відкритий традиційний турнір із пляжного волейболу серед чоловічих команд, присвячений Дню Хрещення князем Володимиром нашої правітчизни. Неймовірно, але факт: прибули для участі у змаганнях аж 13 команд, тому матчеві зустрічі тривали до пізнього вечора!

Читати далі