Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

День: 06.07.2021

ВАЖЛИВО! ДОТАЦІЯ ЗА ПРИРІСТ КОРІВ (до відома суб’єктів господарювання, які працюють на території громади)

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 107 від 07 лютого 2018 року (зі змінами від 12 травня 2021 року – № 517) «Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції» департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації розпочинає прийом документів за таким напрямком: дотація за приріст корів.

Читати далі

Масштаби незадекларованої праці в Україні

За останніми офіційними даними Державної служби статистики України 3,27 млн осіб повністю або частково зайняті неформально. До них треба було б додати дані про людей, що отримують зарплату «в конверті», не оформлюють роботу за сумісництвом, мають інші договори замість трудових. Але офіційних даних про це немає.

Читати далі

Держпродспоживслужба Івано-Франківщини проведе цикл інформаційних заходів з питань захисту споживачів в закладах оздоровлення та відпочинку дітей

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області розпочало проведення циклу інформаційно-ознайомчих заходів в рамках проекту «Година споживчих знань» для дітей шкільного віку в позаміських закладах оздоровлення та відпочинку Прикарпаття.

Читати далі

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу

С пеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 29 червня до 04 липня 2021 року здійснили 1008 моніторингових відвідувань, виявлено 51 порушення (5%), складено 23 протоколи, винесено 31 припис та пропозицію, направлено 5 листів в органи місцевого самоврядування.

Читати далі