Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

День: 14.07.2021

ПОВІДОМЛЕННЯ ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Молодіжної ради при виконавчому комітеті Кутської селищної ради

ПОВІДОМЛЕННЯ ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Молодіжної ради при виконавчому комітеті
Кутської селищної ради та бланки документів

Читати далі

Держпродспоживслужба посилює контроль за відпочинком дітей

Н а Прикарпатті триває літня кампанія з оздоровлення та відпочинку дітей. За червень 2021 року в області вдалося оздоровити 4512 дітей нашого регіону; сьогодні на Івано-Франківщині працює 17 стаціонарних дитячих закладів оздоровлення й відпочинку.

Читати далі

До уваги керівників сільгосппідприємств: повідомте бджолярів про обробки соняшнику пестицидами!

Н аближається період цвітіння соняшнику, під час якого масового відбувається медозбір. Тому з метою запобіганню та недопущенню загибелі бджіл та отруєння людей нагадуємо керівникам сільськогосподарських та фермерських підприємств, що всі обробки пестицидами на посівах медоносних культур необхідно здійснювати в рамках чинного законодавства України.

Читати далі

В першому півріччі 2021 року фітосанітарні інспектори видали 4958 дозвільних документів для експорту рослинної продукції

О хорона території України від занесення та поширення відсутніх на території України регульованих шкідливих організмів, а також запобігання їх проникненню у зони, вільні від таких організмів, є одним із важливих напрямків роботи Головного управління Держпродспоживслужби Івано-Франківщини.

Читати далі

Інспекційна кампанія «Виходь на світло»

З 01.07.2021 в Україні стартувала інспекційна кампанія «Виходь на світло» з питань виявлення неоформлених трудових відносин у суб’єктів господарювання усіх форм власності та видів господарської діяльності, які мають ризики використання незадекларованої праці та відсутня позитивна динаміка щодо оформлення трудових відносин з найманими працівниками після проведених інформаційних заходів.

Читати далі