Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

День: 29.07.2021

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ДЯКУЄ УСІМ ЗА ПОРЯТУНОК ХЛОПЧИКА

У Старих Кутах сьогодні хвилювалися майже всі. Пропав неповнолітній хлопчик, мешканець присілку Пеньківка, що у Старих Кутах: пішов із дому і не повертався. Пошуки рідних, сусідів, усіх небайдужих людей, які обійшли вздовж та впоперек навколишній ліс та решту місць, результату не давали. Ускладнювало ситуацію те, що підліток із захворюванням на цукровий діабет, а тому йому необхідно своєчасно робити уколи.

Читати далі

ДЕВ’ЯТА СЕСІЯ

Сьогодні, 29 липня, відбулася чергова дев’ята сесія Кутської селищної ради VIII демократичного скликання. Розпочав пленарне засідання селищний голова Дмитро Павлюк, але через екстрене відлучення керівника громади продовжив ведення сесії секретар ради Сергій Колотило.

Читати далі

ЯРОСЛАВ БРИНСЬКИЙ ВІДВІДАВ ЯСІНЮ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ

Учора, 27 липня, керуючий справами виконкому Кутської селищної ради Ярослав Бринський відвідав Ясінянську територіальну громаду, де взяв участь в установчому засіданні робочої групи з реалізації проєкту «Гуцул Етнос» («Hutsul Ethnos»). Загалом делегати одразу від 13 територіальних громад зустрілись у Ясіні Закарпатської області, щоб продовжити роботу над договором про співробітництво територіальних громад Гуцульщини (Закарпатської, Івано-Франківської, Чернівецької областей) у формі реалізації спільних проєктів.

Читати далі