Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

День: 10.07.2021

ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР У КУТАХ: ДЕНЬ ПЕРШИЙ – СТАРОКУТСЬКИЙ!

Сьогодні, 10 липня, у Кутах, на стадіоні «Авангард», стартуваа черговий футбольний турнір. Зустрічаються у ньому юнаки-любителі шкіряного м’яча з усіх населених пунктів нашої територіальної громади, народжені у 2006-2007 роках. Основні організатори футбольного дійства – Кутська селищна рада та її відділ культури, туризму, молоді і спорту.

Читати далі

ДМИТРО ПАВЛЮК УЗЯВ УЧАСТЬ У ПРЕДСТАВНИЦЬКОМУ ФОРУМІ «КАРПАТИ – 30»

Про те, яким буде Карпатський регіон до 2030-го року, йшлося 9 липня цього року під час конференції «Карпати – 30» в Нижньому Солотвині, на Закарпатті. Участь у масштабному форумі взяв Кутський селищний голова ДМИТРО ПАВЛЮК, який зазначив, що в рамках заходу були обговорені далекоглядні плани щодо розвитку гірських територій та подальша координація спільних дій на усіх рівнях, оголошені переможці Конкурсних наборів Карпатських ініціатив, тощо.

Читати далі

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ КОНКУРСНОГО НАБОРУ – «КАРПАТСЬКУ ЕКО ПАСІКУ»

Учора, 9 липня ц. р., під час форуму «Карпати – 30» були оголошені підсумки Конкурсу ініціатив карпатських громад. Громади Карпатського регіону, переможці відповідних наборів 2021 року, отримають майже 8 млн. грн. з обласного бюджету та понад 9 з половиною млн. грн. із державного на реалізацію 80 проєктів у чотирьох областях України – Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській та Чернівецькій.

Читати далі