Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

День: 21.09.2022

Посвячення та відкриття шелтера БО Карітас Коломия для внутрішньо переміщених людей

20 вересня у Кутській громаді відбулося посвячення та відкриття будівлі шелтера БО Карітас Коломия. Це уже сьомий шелтер, який облаштувала Благодійна Організація Карітас Коломия для внутрішньо переміщених осіб. І вже одразу тут поселилися перші сім’ї постраждалих із зони, де тривають активні бойові дії.

Читати далі

Привітання Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА з Днем Кутської селищної територіальної громади

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ та ГОСТІ КУТСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Щиро вітаю із нашим спільним святом – днем Кутської селищної територіальної громади, до якого причетні усі, хто виборював право на її існування, та ті, хто щоденною невтомною працею підтримує її.

Читати далі

Привітання Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА із Різдвом Пресвятої Богородиці

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ КУТСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Вітаю вас із Різдвом Пресвятої Богородиці – одним із найважливіших свят для християн. Цей день ознаменувався появою на світ матері Ісуса Христа та започаткував річний цикл релігійних свят. Недаремно було прийняте рішення відзначати День нашої громади саме 21 вересня.

Читати далі

Про проведення оздоровлення дітей влітку 2022 року на Прикарпатті

Закінчилося літо, а з ним і період оздоровлення та відпочинку для дітей. Через російську агресію не всі дитячі заклади оздоровлення та відпочинку нашої області надавали послуги з оздоровлення та відпочинку дітям, так як приймали внутрішньо переміщених осіб, а інші – не мали відповідно облаштованих укриттів.

Читати далі