Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

День: 25.10.2022

ЩОДО СПЛАТИ ЗЕМЕЛЬНОГО ПОДАТКУ

Шановні жителі громади!

Всі громадяни України, які володіють рухомим або нерухомим майном повинні сплачувати обов’язкові платежі або податки до бюджету. Зокрема, власники земельних ділянок щороку зобов’язані сплачувати земельний податок, крім випадків, коли вони звільнені від плати за землю.

Тому нагадуємо, що громадянам, які мають у власності чи користуванні земельні ділянки, необхідно сплатити земельний податок за поточний рік.

Вдячні за розуміння!

Читати далі

Важлива інформація про відключення електроенергії для населення на Івано-Франківщині

Важлива інформація про відключення електроенергії для населення на Івано-Франківщині
☑️ У нашій області почалися віялові аварійні вимкнення. Вони відрізняються від планових тим, що коли вони відбудуться та скільки триватимуть – важко спрогнозувати. Тому нема окремого графіка із часом та населеним пунктом, де не буде електроенергії.
☑️ Важливо: енергетики чергуватимуть відключення у різних населених пунктах, щоб у всіх була можливість скористатися електроприладами у своїх потребах.
☑️ Такі обмеження у подачі електроенергії діють у всіх областях України для промислових та інших категорій споживачів. Це контрольовані заходи, щоб знизити навантаження на електромережі та збалансувати роботу енергосистеми.
Ще дужче підтримуймо ЗСУ! Переможемо