Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

День: 04.10.2022

Актуальна інформація про надання держпослуг у сфері міграції

Повідомляємо, що з 1 жовтня 2022 року збільшилася вартість адміністративного збору за надання адміністративних послуг міграційного характеру у зв’язку з внесенням змін у додаток до постанови Кабінету міністрів України від 2 листопада 2016 року № 770 «Деякі питання надання адміністративних послуг у сфері міграції» та листа Головного управління державної міграційної служби України.

Читати далі

Продовжено термін подачі заяви ВПО через Дію на отримання допомоги.

Внутрішньо переміщені особи, які подавали заяви через Дію до 30 квітня 2022 р., але не отримали допомогу, мали змогу до 01 жовтня 2022 р. додаткового звернутися із заявою до органу соцзахисту населення та отримати виплату.

Читати далі

Пакунок малюка для жінок, які на даний час проживають на території Кутської громади, мають статус внутрішньо переміщених осіб і виховують дітей від 0 до 6 місяців.

В рамках проєкту «Криза в Україні – Регіональна гуманітарна допомога» (Ukraine Crisis – Regional Humanitarian Response) та за підтримки Global Affairs Canada, Ministry of Foreign Affairs of Denmark – DANIDA, RTL-Foundation, СОС Дитячі Містечка надає пакунок малюка для жінок, які на даний час проживають на території Чернівецької, Івано-Франківської, Львівської та Закарпатської областей та мають статус внутрішньо переміщених осіб, а саме, жінкам, які виховують дітей від 0 до 6 місяців.

Читати далі