Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Відбувся звіт Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА про роботу у 2023 році

Відбувся звіт Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА про роботу у 2023 році

Згідно з пунктом 7 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищний голова не рідше одного разу на рік звітує про свою роботу перед територіальною громадою на відкритій зустрічі з громадянами.
25 лютого у Будинку культури селища Кути перед жителями громади відбувся звіт селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА про роботу у 2023 році.

Розпочали захід з гімну та вшанування пам’яті полеглих героїв російсько-української війни – хвилини мовчання і спільної молитви за участі отця Юліана ТИМЧУКА. На звіт селищного голови прийшли жителі громади, депутати та працівники селищної ради, члени виконавчого комітету, представники духовенства та установ громади.
Дмитро ПАВЛЮК детально розповів про те, як Кутська селищна рада долала виклики другого року повномасштабної збройної агресії росії проти України. Зокрема говорив про підтримку наших захисників, розкрив сферу бюджету громади, підсумував роботу галузей житлово-комунального господарства, освіти, медичного забезпечення, культури, спорту, тощо.

«Дякую усім жителям громади за активну громадську позицію, небайдужість, силу духу, вірність інтересам громади та України. Вдячний кожному, хто допомагав в цей нелегкий період практичними справами, своїм досвідом та конструктивними порадами. Дякую депутатам селищної ради, членам виконавчого комітету та команді селищної ради за працю. Всі ми дякуємо Збройним силам України за захист рідної землі та можливість жити, працювати і розвивати громаду», – звернувся до присутніх Дмитро ПАВЛЮК.

 

Презентація звіту Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА за 2023 рік

Відеозвіт

 

 

 

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *