Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

День: 10.12.2021

ОГОЛОШЕННЯ

З 10 грудня по 21 грудня 2021 року включно, проводяться громадські обговорення проєкту Стратегії розвитку Кутської селищної територіальної громади на 2022- 2027 роки (далі Стратегія розвитку).

Читати далі

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».

Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.
Період кампанії охоплює наступні важливі дати:

Читати далі

10 грудня міжнародна спільнота відзначає День прав людини

10 грудня міжнародна спільнота відзначає День прав людини (Human Rights Day), який було засновано 4 грудня 1950 року на засіданні Генеральної Асамблеї ООН. Саме у цей день в 1948 році Генеральна Асамблея ООН прийняла Загальну декларацію прав людини – перший універсальний міжнародний акт з прав людини.

Читати далі

Щиро вітаю футболістів, тренерів, керівництво футбольних клубів, ветеранів футболу, уболівальників та всіх, хто займається даним видом спорту на професійному та аматорському рівні зі Всесвітнім днем футболу!

Читати далі

Кутська селищна рада прийняла участь у зборах громадської організації «HUTSUL ETHNOS»

09 грудня 2021 року у Зеленській сільській громаді відбулися збори громадської організації «HUTSUL ETHNOS» учасниками яких була Кутська селищна територіальна громада.

Читати далі