Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

День: 02.06.2022

Вітання Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА з Вознесінням Господнім

Шановна громадо! Вітаю вас з Великим християнським святом Вознесіння Господнього! Це свято належить до числа дванадцяти найбільших свят у церковному році і безпосередньо пов’язане зі святом Воскресіння Ісуса Христа. В день Вознесіння Господнього ми благаємо Бога, щоб Він благословив всіх нас, щоб приніс мир на українську землю.

Читати далі

Паспорт у «Дії» зобов’язані приймати будь-які установи в Україні

Електронний паспорт у «Дії» має таку ж юридичну силу, як і ID-картка або паспорт «книжечкою». Це унормовано на рівні закону, а тому будь-які установи та організації в Україні зобов’язані приймати такий паспорт як посвідчення особи.

Читати далі

«Shelter Ukraine» – благодійна підтримка ГО та БО, що допомагають ВПО: прийом заявок

Ініціатива «Shelter Ukraine», що впроваджується організаціями SILab Ukraine, Тепле Місто / Teple Misto та VPLYV, Valores Foundation, у співпраці з Razom For Ukraine відкриває прийом заявок для підтримки соціальних ініціатив, які вирішують гуманітарні проблеми цивільного населення в умовах війни.

Читати далі

Конкурс бізнес-грантів для підтримки мікро- та малих підприємств для Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської та Чернівецької областей

Німецьке товариство міжнародного співробітництва (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) в межах проєкту “Сприяння економічній участі вразливих груп населення, включно з внутрішньо переміщеними особами, в регіоні Приазов’я” за дорученням Міністерства економічного співробітництва та розвитку Федеративної Республіки Німеччини оголошує 2-ий Конкурс бізнес-грантів для підтримки мікро- та малих підприємств в Україні.

Читати далі

Турбота про дітей

З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей, службою у справах дітей, відділом соціального захисту населення Кутської селищної ради спільно з відділом культури, туризму, молоді та спорту Кутської селищної ради та інспекторами ювенальної превенції Косівського РВП ГУНП проведено дитячий захід у ході якого було вручено адресні подарунки дітям із сімей вразливих категорій.

Читати далі

У рамках співпраці UNICEF Ukraine за підтримки ГО «Сильно»м. Коломия передано до Кутської громади спортивні бокси.

Дані набори отримали юні футболісти громади та спортсмени з числа внутрішньо переміщених осіб віком 6-8 та 9-12 років, які займаються на базі ФК “Карпати” Кути та Слобідської початкової школи з метою розвитку футболу в громаді.

Читати далі

Мирне небо – щасливі діти!

У Кутській громаді з нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей у Кутській дитячій художній школі імені Івана Брошкевича та Кутській школі мистецтв відбулися святкові заходи для діток громади та діток з числа внутрішньо переміщених осіб (Київ, Харків, Ізюм).

Читати далі

01 червня до Міжнародного дня захисту дітей на стадіоні с. Тюдів відбувся традиційний турнір з мініфутболу серед дітей вікової групи 2008/2009 років народження.

01 червня до Міжнародного дня захисту дітей на стадіоні с. Тюдів відбувся традиційний турнір з мініфутболу серед дітей вікової групи 2008/2009 років народження.

Читати далі