Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Місяць: Жовтень 2021

З Днем автомобіліста та дорожника

Щирі вітання працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства з професійним святом! Бажаю всім щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи! Нехай дороги будуть рівними та легкими, а дома завжди чекають рідні та близькі!

Читати далі

ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ, ОРГАНІЗАЦІЙ, ПІДПРИЄМЦІВ та МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!

У зв’язку із введенням у Івано – Франківській області з 30 жовтня 2021 року «червоного» рівня епіднебезпеки, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, селищним головою Дмитром Павлюком підписано відповідне розпорядження про запровадження додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів на території Кутської територіальної громади

Читати далі

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Кутської селищної ради.

Члени виконкому заслухали звіт начальника фінансового відділу селищної ради Богдана Девди про надходження податків і зборів до селищного бюджету за 9 місяців 2021 року, проаналізували дану інформацію та запропонували заходи щодо збільшення надходжень до місцевого бюджету.

Читати далі

БЕЗПЕЧНА ОПЛАТА ПІД ЧАС КАРАНТИНУ

За інформацією ТОВ «Прикарпатенерготрейд» з 30 жовтня прийом клієнтів у центрах обслуговування “Прикарпатенерготрейду” відбуватиметься відповідно до обмежень “червоного” рівня, за наявності у відвідувача одного з таких документів (відповідно до постанови Кабміну №1236):

Читати далі

З 30 жовтня на Івано-Франківщині встановлено «червоний» рівень епіднебезпеки

27 жовтня 2021 року на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалено рішення про встановлення «червоного» рівня епідемічної небезпеки на території семи областей з 00:00 год. 30 жовтня 2021 року.

Читати далі

В Івано-Франківській області з 30 жовтня встановлено “червоний” рівень епідемічної небезпеки

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ і НС) на позачерговому засіданні в середу встановила з 30 жовтня “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення коронавірусної інфекції COVID-19 іще в семи областях України.

Читати далі

ДВАНАДЦЯТА СЕСІЯ КУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Сьогодні відбулася дванадцята сесія Кутської селищної ради VIII демократичного скликання. На засіданні головував Дмитро Павлюк – селищний голова. Перед розглядом порядку денного, традиційно хвилиною мовчання було вшановано пам’ять загиблих воїнів АТО.

Читати далі

НЕ ЗАБУДЬТЕ ПЕРЕВЕСТИ ГОДИННИКИ НА «ЗИМОВИЙ ЧАС»

У ніч на неділю 31 жовтня Україна переходить на зимовий час. О 4 годині ранку 31 жовтня стрілки годинника переводять на 1 (одну) годину назад, таким чином наступна доба у вихідний день «збільшиться» на годину.

Читати далі

Про рекламу фінансових послуг

К ожен день нас оточує велика кількість реклами. Однак, не вся реклама є чесною та добросовісною. Тож що потрібно знати про рекламу, коли обираємо, зокрема, фінансову послугу? – рекомендації надають спеціалісти управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Читати далі

Щорічно 28 жовтня відзначається День визволення України від німецько – фашистських загарбників. В цьому році ми святкуємо 77 річницю.

Щорічно 28 жовтня відзначається День визволення України від німецько – фашистських загарбників. В цьому році ми святкуємо 77 річницю.

Читати далі