Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

День: 04.08.2021

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС НАУКОВИХ РОБІТ «СОЦІАЛЬНО ВІДПОВІДАЛЬНЕ ВЕДЕННЯ БІЗНЕСУ – СКЛАДОВА СТАЛОГО РОЗВИТКУ» З НАГОДИ 30-Ї РІЧНИЦІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Державна установа «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України» з її Центром перспективних досліджень і співробітництва з прав людини у сфері економіки, Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Донецький науковий центр НАН України та МОН України, Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення проводять ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС НАУКОВИХ РОБІТ «СОЦІАЛЬНО ВІДПОВІДАЛЬНЕ ВЕДЕННЯ БІЗНЕСУ – СКЛАДОВА СТАЛОГО РОЗВИТКУ» з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

Читати далі

З НАГОДИ ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ПРОТИДІЇ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

30 липня світова спільнота відзначила Всесвітній день протидії торгівлі людьми, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 2013 році.

З метою підвищення інформованості громадськості про цю глобальну проблему ВІДДІЛОМ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ КУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ проведені заходи серед мешканців громади.

Читати далі

До уваги споживачів та операторів ринку харчових продуктів: виявлено невідповідність харчової добавки

Інформуємо операторів ринку, які здійснюють обіг харчових добавок та/або займаються виробництвом з використанням харчових добавок, стосовно виявлення несанкціонованої речовини етиленоксид в харчовій добавці (Lygome), що експортувалась з Туреччини (постачальник: Cargill Tarim Ve Gida Sanayi Ticaret AS, Atasehir/Istambul) до України (отримувач: MD Eurotrade Ltd., Schreiber and Rupp MEA, Rupp AG (Spilka Ukraine) відповідно до інформаційних повідомлень, отриманих по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 26.07.2021 р. № 2021.2966-fup 55 та від 08.06.2021 р. № 2021.2966-fup 7 (про що інформували раніше).

Читати далі