Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

День: 06.08.2021

У ВЕРХОВНІЙ РАДІ УКРАЇНИ ЗАРЕЄСТРУВАЛИ ЗАКОНОПРОЕКТ № 5657 «ПРО ФОРТИФІКАЦІЮ БОРОШНА

 «Метою прийняття проекту закону є зміцнення та збереження здоров’я населення, пов’язане з нестачею в організмі людини вітамінів, мінеральних речовин та мікроелементів, поліпшення демографічної ситуації в Україні», – йдеться в повідомленні.

Читати далі

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІВАНО-ФРАНКІВЩИНИ ІНФОРМУЄ

Статус безробітного протягом 7 місяців 2021 року мали 27,6 тис. осіб. На 1 серпня 2021 року кількість зареєстрованих безробітних становила 9,5 тис. осіб – це на 43 відсотки менше ніж на початок серпня 2020 року.

Читати далі

ВИРОБНИЦТВО БУДІВЕЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВАМИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ У СІЧНІ-ЧЕРВНІ 2021 РОКУ

У січні-червні 2021 року обсяг виробленої будівельної продукції підприємствами області склав 1485,1 млн. грн. або 1,9 % загальнодержавного обсягу будівництва. За обсягом виробленої будівельної продукції Івано-Франківщина посіла 11 місце серед регіонів України.

Читати далі

БУДІВНИЦТВО НА ПРИКАРПАТТІ: ЦИФРИ І ФАКТИ

Головне управління статистики в Івано-Франківській області підготувало інформацію, яка у фактах та цифрах розповідає про стан будівництва у нашій області минулоріч та за перший квартал цього року.

Читати далі

Міністерство молоді та спорту оголошує прийом заявок на участь у конкурсі на реалізацію проєктів у рамках здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю

Відповідно до Договору між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про Українсько-Польську Раду обміну молоддю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2015 року № 1017, та Порядку здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю, затвердженого наказом Мінмолодьспорту від 04 липня 2016 року № 2643, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України від 11 липня 2016 року за № 937/29067 (із змінами), Міністерство молоді та спорту оголошує прийом заявок на участь у конкурсі проєктів у рамках здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю.

Читати далі

Мінмолодьспорту оголошує прийом заявок на участь у конкурсі на реалізацію проєктів у рамках здійснення обмінів молоддю України та Литви

Відповідно до Угоди між Урядом України та Урядом Литовської Республіки про Раду обмінів молоддю України та Литви, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2015 року № 1016, та Порядку здійснення обмінів молоддю України та Литви та проведення заходів відповідно до Угоди між Урядом України та Урядом Литовської Республіки про Раду обмінів молоддю України та Литви, затвердженого наказом Міністерства молоді та спорту від 16 листопада 2016 року № 4297, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України від 18 листопада 2016 р. за № 1498/29628 (із змінами), Міністерство молоді та спорту України оголошує прийом заявок на участь у конкурсі проєктів у рамках здійснення обмінів молоддю України та Литви.

Читати далі