Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

День: 29.08.2021

СЛОБІДКА: СВЯТКОВІ ПРИВІТАННЯ, СВЯТКОВИЙ ТУРНІР

Сьогодні, 28 серпня, на Успіння Пресвятої Богородиці, в рамках святкування Дня села Слобідки, яка є невід’ємною частиною Кутської територіальної громади, відбувся футбольний турнір за участю юних футболістів із Кутів, Тюдова та, власне, Слобідки. За команди палко вболівали місцеві жителі, а також керівництво селищної ради.

Читати далі

29 серпня, – День пам’яті захисників України

Сьогодні, 29 серпня, – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. У ці дні ми згадуємо Іловайську трагедію 2014 року, коли в результаті протистояння російським військам українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення.

Читати далі

КУБОК ПРИБУВ ДО КУТІВ – ВІТАЄМО «КАРПАТИ» !

Учора, 28 серпня, на Успіння Пресвятої Богородиці, команда «Карпати» (Кути) виграла перехідний кубок Верховинщини з футболу серед ветеранів, забивши два «сухі» м’ячі місцевому, верховинському, «Черемошу». Гра була напруженою, незважаючи на кінцевий результат. Автори голів – Мирослав Копчук і Ярослав Грабовецький. Вручила переможний приз «Карпатам» заступник Верховинського селищного голови Марія Маківничук.

Читати далі