Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

День: 05.08.2021

ВІДБУЛИСЯ УСТАНОВЧІ ЗБОРИ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ

Сьогодні, 5 серпня, відбулися Установчі збори Молодіжної ради при виконавчому комітеті Кутської селищної ради. Ініціативною групою був затверджений кількісний та персональний склад Молодіжної ради. До нього увійшли 17 осіб, обрані шляхом відкритого рейтингового голосування, які особисто були присутні на установчих зборах та подали відповідні документи.

Читати далі

КУТСЬКА ПІДСТАНЦІЯ ЕКСТРЕНОЇ (ШВИДКОЇ) МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ від СЬОГОДНІ зі СПЕЦІАЛІЗОВАНИМ САНІТАРНИМ АВТОМОБІЛЕМ

Сьогодні, 5 серпня, у м. Косові в урочистій обстановці відбулася офіційна передача повнопривідного автомобіля екстреної (швидкої) медичної допомоги класу B для Кутської підстанції Е(Ш)МД.

Читати далі

Кутський ліцей віднині гордиться ексклюзивним державним прапором України

із Кутським селищним головою Дмитро Павлюк та його заступником Андрієм Василькевичем виконали почесну місію передачі державного прапора України Кутському ліцею.

Читати далі

ШАНОВНІ ПРЕДСТАВНИКИ МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ КУТСЬКОЇ ТГ!

У вівторок, 10 серпня ц. р., до вашої уваги семінар на тему «Легалізація трудових відносин, детінізація заробітної плати та відповідальність за недотримання вимог законодавства про працю».

Читати далі

ОГОЛОШЕННЯ

Відповідно до розпорядження селищного голови № 106/04-01 від 04.08.2021 р., п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч.2 ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Кутська селищна рада Косівського району Івано-Франківської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу земельних відносин та захисту довкілля.

Читати далі