Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

День: 20.09.2021

ДО УВАГИ ІНСТИТУТІВ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА, які ДІЮТЬ на території КУТСЬКОЇ ТГ

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка:

Читати далі

КІЛЬКІСТЬ ХВОРИХ ЗРОСТАЄ – ВАКЦИНАЦІЯ ТРИВАЄ

На Івано-Франківщині впродовж минулого тижня, як і загалом від початку серпня, реєструють збільшення кількості випадків гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, зокрема й штаму коронавірусу «Дельта».

Читати далі

У КУТСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ РОЗПОЧАТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН У СФЕРІ МІСТОБУДУВАННЯ ТА АРХІТЕКТУРИ

Щоп’ятниці, починаючи від 11:00 год., у приміщенні Кутської селищної ради прийом громадян Кутської ТГ здійснюватиме сертифікований інженер-будівельник та інженер із технічної інвентаризації нерухомого майна Андрій ПАВЛЮК.

Читати далі

ФУТБОЛ ГРОМАДИ: ПЕРЕМОГА та НІЧИЯ

Перемога та нічия – такі здобутки клубів Кутської громади «Карпати» (Кути) та «Сокільське» (Тюдів) у домашніх поєдинках 5 туру чемпіонату Івано-Франківської області з футболу (перша ліга), зіграних 19 вересня.

Читати далі

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ КУТСЬКОЇ ГРОМАДИ та ДОРОГІ ГОСТІ КРАЮ!

Завтра, 21 вересня, у свято Різдва Пресвятої Богородиці, запрошуємо усіх на урочисту концертну програму з нагоди відзначення Дня Кутської громади.

Початок – о 17:00 годині. Місце зустрічі – Будинок культури селища Кутів.

Читати далі

Спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено семінар-навчання у м. Калуш з питань впровадження процедур заснованих на принципах системи НАССР

Спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено семінар-навчання у м. Калуш з питань впровадження процедур заснованих на принципах системи НАССР

Читати далі

Повідомлення RASFF щодо виявлення невідповідної продукції

Д о Головного управління Держпродспоживслужби в Івано- Франківській області надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів RASFF
від 10 вересня 2021 року № 2021.3978 та № 2021.3978-fup 13 щодо виявлення Salmonella typhimurium у крилах індички виробництва Польщі, разом з тим із даного м’яса було виготовлено м’ясо механічного обвалювання і експортувалося до України (отримувач ТОВ “Селміт”, вул. Феросплавна ,38 м.Запоріжжя та холодильний склад “ФРОСТ-4” вул. Автопаркова, 7 м Дніпро).

Читати далі

Штормове (метео) попередження. Управління з питань цивільного захисту ОДА.

В найближчу годину із збереженням до кінця дня 19 вересня по області та місту очікується значний дощ, посилення західного вітру 15-20м/с. (1 рівень небезпечності жовтий).
Вночі та вранці 21-22 вересня по області та місту очікуються на поверхні грунту заморозки 0-30.. (1 рівень небезпечності жовтий).

Читати далі