Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

День: 16.09.2021

ШТОРМОВЕ (МЕТЕО) ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Удень 17 вересня по області та місту очікується сильний дощ, гроза, пориви північно-західного вітру 15-20 м/с (2 рівень небезпечності, помаранчевий). У другiй половинi доби 17 та впродовж 18-19 вересня на рiчках області очiкується пiдйом рiвнiв води на 0,5-1,5 м над рiвнями. У мiсцях проходження сильних дощiв можливе формування значного мiсцевого та схилового стоку.

Читати далі

КЕРІВНИКИ КУТСЬКОЇ ТГ УЗЯЛИ УЧАСТЬ у КОНФЕРЕНЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ГРОМАД

Селищний голова Дмитро Павлюк і секретар селищної ради Сергій Колотило взяли участь у роботі регіональної конференції, що відбулася під егідою Всеукраїнської асоціації громад, членом та партнером якої виступає Кутська селищна рада.

Читати далі

ПАРКОВИЙ ВОЛЕЙБОЛ для ВАС!

ПАРКОВИЙ ВОЛЕЙБОЛ для ВАС!

25 вересня ц. р. на спортмайданчику с. Старих Кутів (присілок Пеньківка, р-н Будинку культури) відбудеться турнір із паркового волейболу серед спортивних команд із нагоди святкування Дня Кутської громади.

Команди змагатимуться за правилами волейболу у форматі 4 проти 4 (по троє чоловіків та одній жінці).

До участі у турнірі запрошуються команди Кутської та сусідніх ТГ. Початок змагань – о 10:00 годині.

Повідомити про бажання взяти участь у турнірі можна за телефоном 0(68)362-92-82 (Володимир Смеречинський – головний суддя змагань).

Змагання проводяться під патронатом Кутського селищного голови та відділу культури, туризму, молоді та спорту селищної ради.

Пресслужба Кутської селищної ради

ТРИВАЄ ПОТОЧНИЙ РЕМОНТ ДІЛЯНКИ АВТОШЛЯХУ у КУТСЬКІЙ ГРОМАДІ

Місяць тому, 13 серпня, в Івано-Франківську відбулося засідання круглого столу «Відкритий діалог між органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування», яке відвідав селищний голова Дмитро Павлюк.

Під час діалогу з керівництвом області, зокрема, було обговорене питання проведення ремонтних робіт на автомобільних дорогах місцевого значення.

У рамках експлуатаційного утримання дороги С090811 Рожнів-Кути на ділянці Кути-Старі Кути-Слобідка позавчора, 14 вересня, розпочатий і триває поточний ремонт проїзної частини.

Читати далі

Кутська селищна рада та її виконавчий комітет вітають із Днем народження ДАНИЛЮКА МИКОЛУ ВАСИЛЬОВИЧА

Кутська селищна рада та її виконавчий комітет вітають із Днем народження ДАНИЛЮКА МИКОЛУ ВАСИЛЬОВИЧА, депутата селищної ради, голову постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, надзвичайних ситуацій, дорожнього будівництва, транспорту та інфраструктури

Читати далі

КАНАЛ 1+1 ПОБУВАВ у КУТСЬКОМУ ЛІЦЕЇ

Сьогодні, 15 вересня, тележурналісти каналу 1+1 відвідали Кути та Кутський ліцей у рамках підготовки матеріалу, що розповість про те, як виглядає співпраця між Всеукраїнською Радою Церков і релігійними організаціями та Міністерством освіти і науки України.

Читати далі