Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

День: 21.09.2021

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ КУТСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Вітаю вас із Різдвом Пресвятої Богородиці – одним із найважливіших свят для християн.

Цей день ознаменувався появою на світ матері Ісуса Христа та започаткував річний цикл релігійних свят. Недаремно було прийняте рішення відзначати День нашої громади саме 21 вересня.

Бажаю усім міцного здоров’я, світлої радості, добра, злагоди у сім’ях і родинах, а також перебувати повсякчас під захистом та щедрою ласкою Пресвятої Богородиці.

Читати далі

Повідомлення системи RASFF щодо виявлення сальмонели у курятині

До Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області надійшли інформаційні повідомлення системи швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів RASFF від 16.09.2021р. № 2021.1874 та № 2021.1874–fup3 стосовно виявлення Salmonella Enteritidis у частинах курятини, що експортувалась з Польщі (виробник: Super Drob S.A., Karczew; холодильний склад: AMP Logistyka Plonsk.Poland; продукцію надіслано до України, отримувач: ПП«ЛЯМП», проспект Червоної Калини, 39/31,м Львів).

Читати далі

На Прикарпатті розпочато реалізацію Пілотного проекту із запровадження програми контролю сирого молока на базі програмного забезпечення «Молочний модуль»

У рамках реалізації Пілотного проекту із запровадження програми контролю сирого молока на базі програмного забезпечення «Молочний модуль» 17 вересня в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області відбулася онлайн зустріч із виробниками сирого молока та представниками молокопереробних підприємств області. Метою зустрічі було обговорення алгоритму реалізації та впровадження зазначеного Пілотного проекту.

Читати далі

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ КУТСЬКОЇ ГРОМАДИ! ДОРОГІ ГОСТІ НАШОГО КРАЮ!

Сердечно вітаю вас із Днем народження нашої спільноти! Жодних сумнівів, що це свято, яке ми відзначаємо у день Різдва Пресвятої Богородиці, стане одним із найбільш улюблених та очікуваних.

Читати далі

Кутська селищна рада та її виконавчий комітет вітають із Днем народження МИХАЙЛИШИНА ЯРОСЛАВА МИКОЛАЙОВИЧА, депутата селищної ради, голову постійної комісії

Кутська селищна рада та її виконавчий комітет вітають із Днем народження МИХАЙЛИШИНА ЯРОСЛАВА МИКОЛАЙОВИЧА, депутата селищної ради, голову постійної комісії

Читати далі