Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

День: 17.09.2021

ГРАМОТА та ПОДЯКИ для ВОГНЕБОРЦІВ

Сьогодні, 17 вересня, у Кутській територіальній громаді та в Україні загалом відзначили День рятівника. Наші вогнеборці – це Добровільна пожежна команда селища Кутів та КП «Місцева пожежна охорона», які відповідно очолюють Володимир ПАЛІЙЧУК і Микола ФЕДЮК.

Читати далі

ВЛАД ПАВЛЮК – РЯТІВНИК

Кутська селищна рада та її виконавчий комітет у День рятівника висловлюють співчуття родині, близьким, друзям, знайомим Владислава Павлюка, професійне свято якого – сьогодні! Юне життя несподівано обірвалося… «Господь забирає кращих…» – ці слова не втішають…

Читати далі

У КУТАХ ПРОВЕДЕНИЙ СЕМІНАР-НАВЧАННЯ

Сьогодні, 17 вересня, у Кутах пройшов семінар-навчання з охорони праці, матеріального забезпечення та роботи комісії із соціального страхування, влаштований Верховинським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Івано-Франківській області.

Читати далі

Працівниками Держпродспоживслужби завершено обстеження сільськогосподарських культур які вирощуються для експорту закордон

Н а сьогоднішній день в Івано-Франківській області повністю завершились обстеження посівів кукурудзи, яку планується експортувати до Китайської Народної Республіки. Так, державними фітосанітарними інспекторами, проведено обстеження на загальній площі 14726 га, з них в Івано-Франківському районі – 7679 га та в Коломийському районі – 7047 га. Обстеження проводились на виявлення регульованих шкідливих організмів та інших шкідливих організмів що знаходяться під карантинним контролем Китайської Народної Республіки.

Читати далі

ШАНОВНІ КЕРІВНИКИ ТА ПРЕДСТАВНИКИ УСТАНОВ/ОРГАНІЗАЦІЙ, ПІДПРИЄМЦІ, ВОЛОНТЕРИ, ПЕРЕСІЧНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Запрошуємо всіх узяти участь у щорічній міжнародній акції Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day». В Україні акція пройде в 24 областях спільно зі 180 країнами світу.

Читати далі

17 вересня – День рятівника

Щиро вітаю усіх із професійним святом! Ви виконуєте завдання із попередження та ліквідації пожеж, різного роду аварій і катастроф, стихійного лиха, рятування людей на воді, під час дорожньо-транспортних пригод. І це не повний перелік завдань Служб порятунку.

Читати далі