Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

День: 06.09.2021

Розвиток малого бізнесу в Івано-Франківській області

Головне управління статистики інформує. На Івано-Франківщині у секторі малого бізнесу, що є самостійною, гнучкою, прогресивною формою функціонування й розвитку сучасних продуктивних сил, діє 54,7 тис. суб’єктів господарювання, серед яких переважаючою є частка фізичних осіб-підприємців (85%). Фізичними особами-підприємцями здійснюється діяльність майже в усіх сферах економіки, зокрема, їх частка у загальній кількості суб’єктів господарювання, що займаються оптовою та роздрібною торгівлею, ремонтом автотранспортних засобів, тимчасовим розміщуванням й організацією харчування, у сфері інформації та телекомунікацій становить понад 90%, наданням транспортних, складських, поштових та кур’єрських послуг – 87%, у промисловості – 68%, у будівництві – 46%, у сільському, лісовому та рибному господарстві – 39%.

Читати далі

ВАКЦИНАЦІЯ ЗАЛИШАЄТЬСЯ ЕФЕКТИВНИМ СПОСОБОМ УБЕРЕГТИСЯ ВІД ТЯЖКОГО ПЕРЕБІГУ ХВОРОБИ ЧИ СМЕРТІ

На Івано-Франківщині впродовж заключних тижнів реєструють збільшення кількості випадків гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, зокрема й штаму коронавірусу «Дельта».

Читати далі

ФУТБОЛІСТИ КУТСЬКОЇ ТГ – СРІБНІ ПРИЗЕРИ ОБЛАСНОЇ СПАРТАКІАДИ!

У суботу, 04 вересня, в Івано-Франківську, відбулась обласна спартакіада серед збірних команд державних службовців ОДА, РДА та посадових осіб місцевого самоврядування територіальних громад.

Читати далі

Дмитро Павлюк УЗЯВ УЧАСТЬ у V ФОРУМІ МІСЦЕВОГО РОЗВИТКУ у ТРУСКАВЦІ

Упродовж 2-3 вересня у Трускавці тривав V Форум місцевого розвитку, у якому взяв участь селищний голова Дмитро Павлюк. Масштабний захід організували Львівська обласна рада та Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна».

Читати далі